Qwic

qwic   Qwic elektrische fiets


Qwic is een nieuw merk die uitsluitende elektrische fietsen en scooters produceert. Ze zijn in 2004 begonnen en voeren een aantal interessante modellen, waaronder een elektrische vouwfiets. Qwic is dé Nederlandse fabrikant van lichte elektrische vervoermiddelen zoals scooters en fietsen. Ze ontwikkelen en produceren hun fietsen en scooters zelf zodat ze alles in eigen hand hebben waardoor de producten zo optimaal mogelijk zijn.

Qwic verkoopt zowel elektrische fietsen als -scooters waardoor een compleet assortiment elektrische vervoersmiddelen is ontstaan. Ook verkopen ze accessoires zoals windschermen, opbergboxen, helmen, poncho's, regenkappen, afdekhoezen, fietstassen en meer. Met deze accessoires kan je het gebruik van je e-fiets of e-bike een stuk aangenamer maken. 

Kiezen voor Qwic is dus kiezen voor Nederlandse kwaliteit die meerdere keren is bekroond in gebruikerstests. Bekijk het aanbod Qwic elektrische fietsen en kies het perfecte model voor jezelf uit!

 

Modellen

Qwic Alpha

Qwic Trend Nexus

Qwic Trend 26 & 28

Qwic Base Smart-E-II

Qwic Smart-E-II Nexus

 

www.qwic.nl

gazelle elektrische fiets batavus elektrische fiets sparta elektrische fiets union elektrische fiets giant elektrische fiets qwic elektrische fiets flyer elektrische fiets koga elektrische fiets