Het Nederlandse merk Gazelle maakt verschillende modellen elektrische fietsen. Met hun jaren lange ervaring in het maken van normale fietsen hebben ze elektrische fietsen ontwikkeld met de laatste technologie├źn. De elektrische fietsen van Gazelle zijn wat duurder dan sommige concurrenten, het voordeel is wel dat je een zeer degelijke fiets aanschaft.

Doordat Gazelle de laatste technologische trends volgt ben je er zeker van dat je altijd een elektrische fiets van goede kwaliteit in handen hebt. De Gazelle elektrische fietsen zijn vaak goed uit verschillende tests gekomen zodat je er zeker van bent dat je ook wat aan deze oer-Hollandse degelijkheid over houdt! Veel van de Gazelle fietsen hebben een lage instap en fluisterstille motor in combinatie met een goede actieradius.

Met een flink aanbod heb je de keus uit een keur aan fietsen waardoor jij precies het model kan kiezen dat bij jou past. Bekijk het assortiment e-fietsen op de Gazelle website en kies het model dat jou het meest aanspreekt!

www.gazelle.nl