Veel fietsfabrikanten maken tegenwoordig ook elektrische fietsen, maar er zijn tevens een aantal nieuwe spelers bijgekomen. Er zitten aanzienlijke prijsverschillen in de verschillende modellen van alle merken, dit heeft te maken met de kwaliteit, vermogen en de accu duur. Voor meer informatie over elektrische fiets fabrikanten kan je hieronder klikken.

Gazelle elektrische fietsen

Dit Nederlandse merk heeft verschillende modellen elektrische fietsen in het assortiment van laag gewicht met een flinke actieradius.

Batavus elektrische fietsen

Met een aantal aantrekkelijke modellen die gebruikmaken van de laatste technologie heeft Batavus een divers assortiment.

Sparta elektrische fietsen

Elektrische fietsen van Sparta staan hoog aangeschreven en hebben een afneembare óf een in het frame weggewerkte accu.

Union elektrische fietsen

Het Nederlandse A-merk Union bied betaalbare elektische fietsen aan met alle benodigde comfort.

Giant elektrische fietsen

De elektrische fietsen van Giant kenmerken zich door laag gewicht en meer power of een grote actieradius (tot wel 130km).

Qwic elektrische fietsen

Het nieuwe merk Qwic levert voordelige elektrische (vouw)fietsen met een grote actieradius (tot wel 150 km).

Flyer elektrische fietsen

Het Zwitserse merk Flyer heeft een zeer uitgebreid assortiment elektrische fietsen van goede kwaliteit. De fietsen zijn vrij prijzig maar hebben al vele tests gewonnen.

Koga elektrische fietsen

Koga is een bekend fietsenmerk dat zich ook heeft gestort op de e-bike. Met een prachtig assortiment met goede fietsen is dit een goede keuze.

Elektrische fiets leveranciers

Om een elektrische fiets te bestellen kan je naar een fietsenwinkel bij jouw in de buurt gaan. Daar kan je de verschillende modellen in het echt bekijken, een proefrit maken en informatie inwinnen bij een professional. Een andere optie is om de fiets te bestellen bij Halfords, Matrabike of Fietsenwinkel.nl bijvoorbeeld, het voordeel is dat online aanschaffen vaak voordeliger is. Uiteraard kan je ook een tweedehands elektrische fiets op Marktplaats vinden.

Tussen de merken zit vaak een verschil in kwaliteit, prijs en uiterlijk. Natuurlijk zitten tussen verschillende modellen van een bepaalde fabrikant ook flinke verschillen. Kijk daarom goed naar wat voor jou belangrijk is en maak je keuze voor een merk en model aan de hand van tests en eigen eisen. Naast de genoemde elektrische fietsen merken zijn er nog een aantal andere spelers, deze zijn echter minder bekend en in onze ogen nog niet zover in kwaliteit als de genoemde merken.